top of page

A Flavon Max fogyasztói klub háttere

A GéSz Gaál és Sziklás Kft. 1994-ben alakult. Megalapításától kezdve étrendkiegészítőkkel és azok hálózatos értékesítésével foglalkozik. Ma már kizárólag a Flavon termékek gyártását és az ahhoz kapcsolódó tevékenységeket intézi. A kezdetektől nyereséges családi vállalkozás tőkeerős, megbízható gyártó cégként tud stabil hátteret nyújtani a Flavon Max fogyasztói klubnak.

A GéSz Gaál és Sziklás Kft. tagja a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének (MÉKISZ) és a Magyar Innovációs Szövetségnek többek között, de számos nemzetközi szervezettel is kapcsolatban állnak, ilyen például  az Európai Minőségügyi Szervezet.

A termékcsalád forgalmazását 2008-tól a Flavon Group Kft. vette át, melynek tulajdonosai azonosak a GéSz Gaál és Sziklás tulajdonosaival, azaz a Gaál családdal. A fogyasztói klub, mely 2004-ben alakult, elsődleges céljának tekinti, hogy az egészséget és a sikert minél több háztartásba juttassa el a Flavon termékek által.

 

A saját kézben lévő gyártóüzem 2006 óta működik Debrecen közelében, Vámospércsen. A saját gyártókapacitás lehetővé teszi, hogy az alapanyagok beszerzésétől kezdve a gyártáson át egészen a minőségellenőrzésig és a raktározásig minden egy kézben összpontosuljon. A gyárban bevezetésre került a HACCP minőségbiztosítási rendszer, valamint az ISO22000 minősítés, amelyben a TÜV NORD mint auditor tevékenykedik. Az erről szóló tanúsítványok öt különböző nyelven a www.flavonmax.hu oldalon is megtekinthetők.

 

Az SGS csoport minőségellenőrző tesztjein is sikerrel szerepeltek a termékek, hiszen első három termékük, a Flavon Max, a Flavon max Plus+ és a Flavon Kids garantáltan gluténmentes termékek, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

 

2011. szeptember elsején a GéSz Gaál és Sziklás Kft. akkor létező mind az öt terméke elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

 

 

 

 

bottom of page