top of page

Miért érdemes a Flavon Max Klub csapatába tartozni?

A Flavon max Klub olyan lehetőség, ami az anyagi függetlenség útján mindenki számára ugyanazt az esélyt teremti meg. Már az első karton megvásárlásától bárki ugyanazzal az eséllyel dolgozhat. A Flavon max Fogyasztói Klub tagjainak egy dinamikus fejlődést ajánl, ahol esély van a kezdetektől részesévé válni egy növekedési folyamatnak, amely nemcsak Magyarországon, hanem folyamatosan új piacokat megnyitva egyre több helyen elismerést vív ki magának.

Egy remek üzleti lehetőség párosul egy piaci rést lefedő magas antioxidánstartalmú étrendkiegészítő családdal. A teendő csupán a termék fogyasztása és a klub bővítése, amihez a Flavon Group Kft. terméket, marketingrendszert, hátteret, támogatást és képzést biztosít minden klubtagja számára.

 

Hogyan válhat klubtaggá?

A Flavon Max Klub klubtagságnak egyetlen feltétele van: egy karton termék megvásárlása. A karton tartalmát Ön válogatja össze, és már az első kartont tagi áron, azaz bruttó 39.900 Ft-ért kapja (4x9.000 Ft). Adott hónapon belül, minden további megvásárolt karton után 20% kedvezményt kap.

Nincs kötelező havi rendelés

Sok más, hálózatban értékesítő cégtől eltérően, a Flavon Max Klubnál nincs kötelező havi rendelési mennyiség. Sőt, nem is kötelező havonta rendelni. Mivel azonban az értékesítők egyben fogyasztók is, családon belül is elfogy a havi egy karton, hiszen a termékek finomak, hasznosak és végső soron a fő cél az egészségünk megőrzése, visszanyerése.

Előnyök az első pillanattól

Nem kell "megugrani" teljesíthetetlen szinteket. A Flavon Max Klubnak nem az a célja, hogy a plusz jövedelemre vágyók itt ugyanolyan stresszként éljék meg a pénzkeresést, mint munkahelyükön. Nálunk már az első karton megvásárlásával bárki bármelyik jutalékra jogosult lehet, ehhez nem kell extra vásárlásokat véghezvinnie.

 

Egészség egy kis üvegben

A Flavon Max termékek eladják magukat. Esztétikus csomagolás, benne egy kis üveggel, melynek kinyitásakor erdei gyümölcs illata csapja meg az orrunkat - nem is lehet összehasonlítani pár szem pirulával, amit vitamin gyanánt szednek! A termékek elférnek a táskában, lehet kóstolót vinni az érdeklődőknek, ismerősöknek, barátoknak. A Peak termékcsalád adagonként csomagolt finomságait pedig akár ajándék kóstolóként is adhatjuk ismerőseinknek.

Top 10 előny munkatársainknak

A Flavon Max Klub egyedülálló lehetőség, hogy Ön is ötvözhesse életében az egészséget és a sikert. Ösztönző programja, juttatásai mindenkinek egyenlő esélyeket teremtenek az anyagi fejlődésre. Lássuk, hogyan!

1  Barátságos termékmennyiség

Nincs száz és száz különböző termék, mindössze alig egy tucatnyi, mely mégis mindenki igényeire megoldást nyújt.

2  Egyedülálló, innovatív termékek

A Flavon Max termékek gél állagúak, mert ez a testazonos zselé állag eljut a vékonybélig, és nem bontja le a gyomorsav. Ezzel a tulajdonságával egyedülálló az étrendkiegészítők piacán.

3  Nincs készletfelhalmozás

A tagokat nem ösztönzi nagy készletfelhalmozásra. Nem a garázsnak dolgozunk! Itt mindenkinek az a célja, hogy családját egészséges termékekkel lássa el, saját terméktapasztalatait pedig újságolja el ismerőseinek.

4  Minimális elvárás, maximális juttatás

A Klub a forgalom 60%-át osztja vissza az üzleti lehetőségre nyitott klubtagoknak. Ez az első két hónapban 3x20%-ot, később 12x5%-ot jelent.

5  Nincs oldaltartás

Nem kell négy-öt lábat felépíteni, itt már egy láb is feljogosít a jutalékfelvételre.

6  Kedvezmény személyes forgalom után

Adott hónapban egynél több karton termék vásárlása esetén a második kartontól kartononként 20% visszatérítés jár.

7

Ingyen kartonok

Adott havi pontértéktől függően, a munkatársak 1, 2, de akár 3 karton Flavon terméket is ingyen kaphatnak.

Tudományos háttér

A flavonoid kutatás mindig is magyar kiváltság volt. Már Szent-Györgyi Albert is foglalkozott ezzel a területtel: ő volt az első, aki megállapította, hogy a flavonoidok növelik a hajszálerek rugalmasságát és áteresztő képességét. Örökségét méltó módon vitte tovább Dr. Dinya Zoltán, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, amikor hosszú és alapos kutatások után megalkotta a Flavon Max termékcsaládot.

Elismert minőség

A Flavon max termékeket gyártó Flavon Group azon ritka cégek közé tartozik, amely 100% magyar tulajdonú, adósságmentes, a kezdetek óta egy tulajdonossal bír. Debreceni gyáruk világszínvonalú technológiát alkalmaz, mely az ISO22000 és a HACCP követelményrendszernek egyaránt megfelel. Számos elismerés büszke tulajdonosai, úgy mint pl. a Business Superbrands Hungary 2013 elismerés, a European Business Awards 2011 & 2012/2013 díjak, a Monde Selection Grand Gold díj, a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj, vagy a Magyar Termék Nagydíj.

"Vedd a magyart!"

Miért kéne a messzi tengerentúlról érkező bogyós vitaminokat, szintetikus gyártmányokat fogyasztanunk, amikor itt van nekünk a Flavon Max, amely magyar termék, kellemes ízű, gél állagú, ezzel a világon egyedülálló? Olyan kincs van a kezünkben, amelyet nem hogy eltitkolnunk nem szabad, hanem épp hogy arra kell törekednünk, hogy a világ minden táján megismerjék ezt a terméket, amely a legpatinásabb cégek híres étrendkiegészítőit is lekörözi antioxidáns-értékeivel.

8

9

10

Toborzásösztönző program

A marketingterv kiemelten jutalmazza azokat, akik a legtöbb új tagot toborozzák. Pontértéktől függően ajándék karton termék, ajándék utazás jár a legtöbb munkatársat hozó klubtagoknak.

4+1% vezetői bónusz

A marketing rendszer vezetői bónusszal jutalmazza azokat, akik vezetőként vesznek részt a hálózatépítésben. A Flavon Max Klubban 7 vezetői rang létezik.

Nincsenek országhatárok

A Flavon Max Klub nem áll meg Magyarország határainál. Már világszerte több mint 40 országban vagyunk jelen, de lefedettségünk még korántsem teljes. A csatlakozás olyanok számára is előnyös lehet, aki külföldön dolgozik, vagy vannak külföldi ismerősei.

Természetes egészség

A Flavon termékek nem tartalmaznak tartósítószert, tárolásuk felbontás után hűtőben javasolt. Mivel fő hatóanyaguk a gyümölcsök, zöldségek természetes színanyaga, egyáltalán nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az alkotóelemek a lehető legjobban megőrzik természetes hatóanyagaikat. Az összetevőket úgy válogatták meg, hogy azok hatóanyagai erősítsék egymás hatását.

Mit tegyen, ha szeretne a munkatársam lenni?

  Kétféle módon válhat munkatársammá:

1 Személyes megbeszélés

Én vagy munkatársaim Budapesten szívesen felkeressük Önt egy személyes találkozó keretein belül, és természetesen kóstolót is viszünk a Flavon termékekből. Ez esetben a belépéshez szükséges papírmunkát személyesen el tudjuk intézni.

Egyeztessünk időpontot! 0620/375-36-28

 Telefonos/online konzultáció

Kényelmesebb és könnyebben összeegyeztethető, ha telefonon beszélgetünk először. Ez esetben részletes tájékoztatót kap tőlem a Flavon Max Klubot illetően és minden kérdésére válaszolok. Az egyetlen hátránya a sok előny mellett, hogy kóstolót sajnos nem tudok biztosítani.

Megbeszélésünk után Ön gyorsan, kényelmesen tud a webirodában regisztrálni és az első vásárlást megejteni. Ehhez szüksége lesz az én tagi azonosítómra is, amely a következő: M-461296.

A klubtaggá válás egyetlen feltétele egy karton, tetszőlegesen összeválogatott Flavon termék megvásárlása (basic termékből 4 db, plus termékből 3 db alkot egy kartont). Ezen túl a klubtagnak semmi egyéb kötelezettsége nincs!

bottom of page